Fällen

Nuså, lite pyssel med en mattkniv och lite nål och tråd så sitter denna fantastiskt härliga lammfäll som hand i handske i donkeyn. Kortklippt fick lillans nya fäll bli, så liten är hon ju inte längre min lilla, med en oklippt hade det blivit för trångt. Vi fyndade lammfäll till både lillan o lillebror för 300kr styck på barnens hus, ok childrens house nu för tiden, värsta kapet! Man får pilla lite när man köper en fäll istället för en dyna, skära hål för selen såklart. Sen har jag även sytt in där det blir veck under bygeln, för att det ska hållas på plats. Men, det är ju liiite roligt att pyssla också, plus att med en fäll så blir det mer ombonat, den går ju upp på sidorna också. Samt att man får hålen för selen exakt där man vill ha dom när man för dom själv. Nu har vi beställt sidokorgslock, letar efter bumper-skydd och så en skötväska hihi. Sen får vi se om jag är klar med att pimpa vagnen för ett litet tag framöver iaf, är ju så kul att hålla på och pimpa till den!

20131229-224949.jpg

20131229-225040.jpg

Dessutom vill jag passa på att tipsa om dessa, små led-lampor, som man lätt kan fästa runt både barnvagnschassi och på sin cykel. Dom gör så att man syns på dubbelt så långt håll som vanliga reflexer. Och kan ju passa på att tipsa om reflexer också på en gång då… Se till att barnvagnen och ni syns BRA i mörkret också fina läsare! Dessa lampor finns att köpa på Clas Ohlson för 39kr styck, mindre än en lunch ute… Och tänk vad billigt, för att vara den sortens livförsäkring som håller en vid liv! Dessutom så lyser dom upp vägen framför vagnen om det inte finns gatlampor, men även om man bara går där det är bra upplyst så behöver man reflexer eller lampor för att synas bra. Vi har dessutom ett par reflexvästar i varukorgen, lillan får på sig sin direkt hon vill upp o gå själv och jag eller maken tar på den stora vid behov.

20131229-225913.jpg

Haha men ni ska se blickarna jag får, denna vagn är så otroligt ovanlig här i stan alltså, folk vrider nästan nackarna av sig. Plus att jag har lampor på vagnen. Plus att jag har slöjan haha… Ojojoj vilken show vi bjuder på när vi går ut i mörker ^^

0 reaktioner till “Fällen”

  1. Donkeyn är verkligen oslagbar som syskonvagn. jag älskar våran har haft den sen augusti 2012 och hade inte kunnat leva utan den. Nu har vid ock kompliterat med en urban swift men jag använder båda vagnarna flitigt. och det är sååå kul att pimpa vagn och bugaboos vagnar är nog dem roligaste att pimpa.
    njut av din vagn din graviditet och kommande bebis tid med lillebror! gott nytt år på er!

  2. Hej! Behöver också fästa lammskinn i min vagn, men är inte lika finurlig som du 🙂 Hur har du fäst skinnet vid huvudet? Selen går ju inte ända upp, så här ramlar toppen av skinnet liksom ner, framåt. Dessutom, hur menar du att du sydde in så att det inte skulle knöla vid sidorna? Klippte du i skinnet? Sydde du för hand?
    Tacksam för tips 🙂

  3. Hehehehe dom får sig lite sight-seeing när ni är på stan. Lol. Folk kollar oxå mkt på oss för donkey är inte så vanligt och så när man har muslimsk klädsel. Men kheir inshaaAllah, vagnen är bäst!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *