FeberHelg

Helgen går helt i feberns töcken här hemma kan vi konstatera. Elias har haft mellan 40-41 hela lördag och söndag, alvedon fick febern att åk som en jojo så vi har skaffat ipren nu med. Får prova ge båda, vilket ja inte eg gillar men det är som det är. Han blir helknäckt om han tappar kroppskontakt med mig och det är väldigt mysigt förvisso. Vi har sjalat, legat på soffan, legat i sängen osv osv. Jag får kissa 1,5 gång per dag och lever på kost som går att äta med en hand. Typ som att ha ett spädbarn ^^  

 

3 reaktioner till “FeberHelg”

  1. Stackaren, hoppas han mår bättre snart! Vi har haft samma här, sen i måndags. Idag har febern släppt men dottern är helt slut så det är fortfarande kroppskontakt och gos som gäller. Tänkte precis samma som du förut, att det är som att ha en bebis igen. Goset är härligt men sjukan får gärna försvinna.

  2. Krya på dig Elias!
    Min Elias har varit hemma hela veckan pga feber men nu är den äntligen borta. Bara hostan som är kvar. Nu fick Melina feber istället. Supermysigt med mammiga barn men frustrerande att inte hinna med allt..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *