Fin Fint Från Willys ♥

Jag och Natta har precis kommit hem till varsitt bo efter turen till willys! Jag köpte två paket glass för fem kronor styck och ett stort paket med våra favvohamburgare för dom var på halva priset, specialpris, inte utförsäljningsrea ^^ Nu ska jag ta och värma mig lite lunch, äta framför One Tree Hill, kanske slinker en liten skål glass ner också ^^ och sen städa och diska… how fun… NOT!!

Ringde precis till vårat försäkringsbolag, som alltid när nåt händer som gör att man behöver ha att göra med försäkringsbolag så blir det alltid massa extra strul!! Nu är det inte vårat försäkringsbolags fel, utan det är bara strul ändå… pallar inte extra strul! Diyar är dessutom borta i jobb nu i några dagar så jag är hemma själv och han är så mkt bättre på sånt här än jag är! Dessutom kan jag inte sova på nätterna sen det brann, kanske jag lägger mig o sover hemma hos Natta om jag blir för rädd ^^ eller går till svärmor… sova där och vara ompysslad, maybe! Ska iaf inatt försöka sova själv, måste ju klara det förr eller senare…

Jag hade på mig detta!

090514Klänningen är från H&M, MC-jackan likaså, sjalen från TopShop och skorna från LaRedoute

Klänningen är så underbart söt så jag bjussar på en närbild också ^^
100_7790blogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *