Förbereda ♥

Jag ägnar mig just nu åt outfit-koordinering åt Selma inför Grekland. Mer än hälften av detta köpte jag idag, svala kläder med långa ärmar och ben för att skydda mot solen. Ett par kortärmade bodys och en shortsdress följer med som innekläder ifall det är jättevarmt. Förstår verkligen mig inte på utbudet på babyavdelningen nu på sommaren, nästan bara shorts o t-shirts… Hur skyddar folk sina bebisar från solen egentligen?! Man ska ju dessutom inte använda solskyddskräm på barn under 1 år helst… Jaja, det är iofs inte alla som ska ner till medelhavsområdet 2 gånger heller och i Sverige är ju solen inte alls lika skadlig. Nu ska jag fota alla dessa outfits noga och (just ja måste lägga fram reservklänning och strumpisar till bröllopet!) och sen ska allt nytt (och det jag tog upp från tvättkorgen nyss) ner i tvätten. Sen ska jag börja prova mina skor… Det lär ju bli en deprimenande historia, tur skopunten precis öppnat i stan 😉 Jag har nämligen, troligtvis, växt ur precis alla min skor när jag var gravid och dom passar fortfarande inte! Suck…

20120430-213644.jpg

En inte så deprimerande historia, denna underbara klänning jag fyndade på myrorna. Den ser ut och känns som att den är sydd för mig, hittade den när jag i ren desperation sprang in där idag, hittade inte en enda klänning till bröllopet alm föll mig i smaken men denna fick följa med hem! Gör inget att hitta en så billig och kvalitativ klänning, känns verkligen på den som att den kostat betydligt mer ny. Förmodligen blir det denna på bröllopet, ska ner på stan igen imorn o köpa skor men lär inte bli nå fler klädaffärer då förutom för att köpa skjorta till karln ^^

20120430-214014.jpg

0 reaktioner till “Förbereda ♥”

  1. Ja du var verkligen fin i den klänningen och du ser smal ut också, så din diet/träning verkar ge resultat 😉 Får bli lite inspirerad 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *