Första dagen

Första dagen har varit en slödag av rang! Jag slog till med att vara i nästan medvetslös sömn i över 12 timmar inatt, var helt färdig. Sen har vi degat hemma i pyjamasen och jag la mig bredvid Elias när han sov middag i 5(!!!) timmar. Alltså han sov i FEM TIMMAR. Helt galet. Jag låg och läste min bok och mös medans han sov och ammade. Mys! Sen har vi packat upp och installerat oss. Dom har köpt en fett stor garderob in till vårt rum, mao vi har aldrig haft så bekväm förvaring förr. Rysligt bra! Och jag och Elias har en helt enorm madrass på golvet och maken och Selma sover på en stor säng. Perfekt ju! Tyckte alltid det var så drygt med resesäng, så meckigt. Elias vägrar ju sova mer än en dm från min armhåla hehe, så vi behövde ju inte ens fundera på o dra fram den. Vi vill sova nära varann vi. Smidigt är det dessutom! Trivs så fruktansvärt bra här alltså… 

Jag känner mig dessutom mycket mer modig och självsäker med språket. Jag törs prata med familjen på ett sätt jag inte vågat förut och det är SÅ kul. Jag kan ju!! Bra mycket mer än jag trodde att jag kunde. Selma har haft feber hela förmiddagen så ev var det magsjuka hennes åksjuka igår men men, nu är hon pigg. Hehe så roligt så fort hon började få feber så fick vi frågan om vi skulle åka till doktorn. För feber. På inte ens 39 grader haha. Det är ju inte nåt vi känner ett behov av att gå till doktor för, men i jämförelse med att folk blir utskrattade på HC och 1177 i Sverige så är kontrasten rätt stor. 

   
 

4 reaktioner till “Första dagen”

  1. Låter helt underbart. Njut!!! Vad duktig du är som lärt dig turkiska, wow. Det låter inte som ett lätt språk att lära sig! Hur gjorde du? Du och din man talar väl svenska? Våga prata!!! Blir imponerad!

  2. Hejsan!
    Ser trevligt ut:) Varifrån i Turkiet kommer din man?
    Har själv varit i Turkiet mycket och på många ställen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *