Fredag

Idag har vi hållit fredag för fulla muggar, det har varit värsta mysdagen! Med ett par stressinslag, såklart, men överlag bara så jäkla mysigt! Började dagen med utflykt med våran öppna förskola, alltså bästa öppna förskolan. Elias ville hemskt gärna dit men Selma var alldeles för trött men hon följde gärna med om hon fick åka vagn och lyssna på ljudsaga. Alltså BookBeat, kostar en del, men kan vara det bästa som hänt oss! Haha nä, men grymt bra är det. Barnen har varsinna hörlurar och vi har en förgrening också så båda kan lyssna samtidigt om dom vill. Jag lyssnar på böcker jag med, just nu ”Med känsla för barns självkänsla” rekommenderar den starkt! 

Utflykten höll till på en lekpark och vi åt varmkorv och snickesnackade i flera timmar medans barnen lekte, nya ansikten och bekanta, så himlans trevligt. Efter utflykten gick vi hem och bytte vagn, ja jag har ju råkat köpa en gammal gammal emmaljunga-sulky som vi älskar! Lite halvful men på ett fint sätt, och alltså en vagn som tål vad som helst, sjukt bra. Men den har inget liggläge och Elias ville sova så vi fick hämta andra vagnen.

Sen promenerade vi till makens kontor och tog med oss honom ner på stan och åt thai och sushibuffe ihop. Mums!! Sen gick vi runt lite i stan, fångade lite pokemons och pratade. Det vart lite presentköp till en av Selmas kompisar till kalas imorn och sen hem för bad och popcorn framför Pippi Långstrump. Herregud så länge sen vi fick titta på Pippi här hemma, men dom gillade det, så förhoppningsvis blir det snart igen haha. Och mamman hann städa MASSOR. Med min sprillans nya dammsugare! Nästan, obs bara nästan, så att jag vill hälla ut rispåsen på golvet bara för o få dammsuga igen haha! Mer om den en annan dag. Nu sover barnen gott och jag och maken sitter vid varsin dator och slappaaaaar. Underbart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *