Fredagsgod middag

Vi har för ett par veckor sen startat igång lchf här hemma, jag och maken. Det går, alhamdulillah, väldigt bra denna gång. Har ju försökt några gånger på sistone men var inte tillräckligt beslutsam. Nu vill jag verkligen gå ner lite i vikt, må lite bättre osv. Så nu är det inga problem alls. Är inte ens sugen på pasta, godis, pommes eller nåt sånt. Bara känner att ja, det är gott, men nej tack. Jag slipper helst. Jag vill liksom inte ha. Det är till stor hjälp att ha hittat bra grupper på facebook med pepp och massa härliga recepttips. Som detta till exempel. Jag dog nästan, så sinnessjukt gott. 

Kesoplättar med gräddfil, rödlök och kaviar ❤️ 


Recept på kesoplättar: 2 ägg, 100gram keso, 0,7 msk fiberhusk och en nypa salt. Kör alltihop med stavmixer. Stek plättar i smör på medelvärme, inte för varmt för dom bränns lätt vid utan att bli färdiga igenom då. Servera antingen som ovan eller med nån god färskost på, eller med smör och ost. Eller hur man vill. Sjukt gott! 

2 reaktioner till “Fredagsgod middag”

  1. Jag tycker din blogg är oerhört inspirerande. Jag vill också vara hemmafru, med undantag för basstädning. Hm.. kan man fuska med städtant en gång i veckan kanske? Att ha barnet hemma, sluta stressa över jobb/arbetslöshet och bara vara sig själv skulle vara drömmen. All tid och energi att pyssla i hemmet, laga mat och ta med familjen ut på grejer. Saknar den enda förutsättningen dock En man med inkomst som täcker vårt behov. Hoppas vi kan lösa det i framtiden. Men blir oerhört inspirerad och hoppfull av att läsa din blogg ❤️

    1. Självklart kan man fuska med städhjälp! Haha det hade jag LÄTT gjort om det inte vore för att vi vill prioritera övrigt ekonomisk.
      Hoppas ni kan finna en lösning så du kan få leva ditt drömliv.

      Några tips är tex om du kan plugga på distans eller starta eget företag inom nåt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *