Fritidsbarn ❤️

Alltså det här är ju bara för galet! Min bebis är ett fritidsbarn soon to be skolbarn!! Hon började såklart fritids samtidigt som jag började jobba nu första augusti. Skolan börjar nästa vecka. Alltså att den där lilla 50 cm bebisen jag häromdagen födde fram börjar skolan nu..?!?! Vad hände?!?! Hon var rysligt nervös inför men pappan var med första dagarna och vi lät inskolningen ta den tid den behövde, trots allt är hon fortfarande liten och behöver oss. Mer än vi ibland förstår. Nu stortrivs hon och sa idag att hennes skola är världens bästa skola. Kändes så himla bra i hjärtat! Och jag känner likadant. Vi har inte valt mainstream-skolan utan valde skola noggrant, och den känns verkligen som världens bästa. Selma har fått kompisar, fritidspedagogerna verkar superbra och Selma gillar dom också väldigt skarpt. Idag hade dom lekt i vattenspridare och Selma hade alldeles vått hår och var överlycklig när jag hämtade henne. 

Helst hade jag såklart haft sommarlov med henne tills skolan börjar men, jag vill också jobba nu det här vikariatet som jag fått chans till. Det är superroligt och alltid trevligt med extra pengar ju. Så då fick det bli såhär. Nästa sommarlov tar vi långlov, jag, bebis, Selma och Elias ❤️

Bilder från hemvägen från första fritidsdagen ❤️


1 reaktion till “Fritidsbarn ❤️”

  1. Så söt mashallah jag har följt din blogg sen långt innan du fick Selma,min dotter börjar också skolan i år❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *