Fylla 25 ♥

Gissa vad då! Igår dök min mamma och Anders upp vid våran dörr med en TVÄTTMASKIN TILL MIG från familjen!!!! 😀 I födelsedagspresent, lite i efterskott sådär, men gud kommer man med sådana presenter så får man komma hur sent man vill 😀 Och jag har ju inte ens haft kalas än… måste fixa snart. TACK TACK TACK!!! Vilken familj vi har, en diskmaskin av svärmor och en tvättmaskin av min familj. Jag ska nog minsann fylla 25 nästa år också 😉 Men undra vad jag ska önska mig då isåfall… får fundera lite för just nu känner jag mig ofattbart nöjd!

Min nya pärla, kommer invigas på allvar imorgon! Just nu önskar jag att jag bodde i hus, så att man får köra tvättmaskin mitt i natten om man så vill. Det KLIAR i mina galna hemmafrufingrar att få köra igång mitt första lass. Jag längtar lite till ikea för att köpa torkställning också. Men mest längtar jag efter att få köra min första maskin riskladdiga, nerkissade, hallongrötiga kläder hemma, i mitt eget hem! AWESOME JU!! Och nej, det var inte menat att hela detta stycke skulle bli fetstil… 😉

IMG_4328

Haha ja, utloppet går just nu ut i toan, we will fix 😉

0 reaktioner till “Fylla 25 ♥”

  1. Men åh vilken bra present! Skönt att slippa släpa all tvätt till och från tvättstugan. Tänk vad mycket tid du kommer få över när du kan tvätta när du vill (ja nästan iallafall) och att slippa boka en tvättid kl 07 är ju kanske det bästa av allt =)

  2. Men så skönt!! Vilken perfekt present! 😀
    Vi har också tvättmaskin fast en liten en, skulle nog inte klara mig utan den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *