Garderobsförnyelse

Ja nu hörrni, nu har jag ju gjort världens utrensning ur min garderob. 1,5 stor sopsäck med kläder hamnade till slut i en välgörenhetskontainer. InsaAllah så kommer dom till nytta! Nu är mitt projekt att så småningom när jag börjat gå ner några gravidkilon köpa mig lite nytt. Jag vill ha kjolar med blusar och tunikor, såna som man kan ha på sig hemma sen med bara leggings istället för kjol. Det måste liksom funka till både och, ev med ett långt linne under. Ni förstår kanske vad jag menar? Dessutom måste dom ju vara lätta att amma i. Så blusar som sitter löst hela vägen och tröjor och tunikor i a-linje är jag på jakt efter. Jag älskar ju maxiklänningar men ja, det går icke att amma i såna tyvärr. Jag är riktigt sugen på att börja shoppa kläder till mig själv efter den här graviditeten, mer än efter förra graviditeten. Jag längtar efter att känna mig som mig själv igen, en del i det är att komma i form och bli stark igen, en nästan lika stor del i det är att ha kläder som jag trivs i.

Jag hittade en ny butik online, jag har aldrig varit inne på den förut men jag hittade massa fint. Joyshop.se heter den och jag kommer nog helt klart klicka hem ett par plagg (eller mer) därifrån så småningom.

Till exempel den här godbiten. Ganska mitt i prick på min smak det här.

70140032_089_001_4372

Även den här blusen är en favorit, så snygg.

68180056_099_003_4061

0 reaktioner till “Garderobsförnyelse”

  1. Jag har nog själv också blivit med mån om mig höll sen jag födde barn, tog hand om mig innan med men på ett annat sätt nu och älskar att förnya garderoben 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *