Glasögonens död

Så, jag misstänker att jag har låtit mina barn ”prova” mina glasögon ett par gånger för mycket. Häromdagen när jag skulle torka av dom lite snabbt innan vi skulle gå ut så bröts dom av på mitten. Så jäkla irri! Men men, 4 år gamla glasögon, 2 småbarn och ett glasögonfodral som alltid är på fel plats, det var ju inte så oväntat. Alhamdulillah så har jag skaffat linser när vi var i Turkiet men jag har rätt torra ögon så vissa dagar känns linserna så himla obekväma. Lär väl gå och köpa mig ett par nya glasögon antar jag… suck!

Anyway, när vi var i Turkiet gjorde jag även en lång och rejäl undersökning för att kunna operera mina ögon med laser. Det hade vart så himla skönt. Att bara få det fixat o sen se bra utan linser o glasögon. Men efter den långa undersökningen (som inte var gratis direkt) så fick jag komma in och träffa en läkare som frågade om jag ammar. Då berättade han att en tydligen måste äta antibiotika efter operationen som en inte kan ta när en ammar. Tack för den! Jag vart så himla irriterad. Men nån dag i framtiden kanske jag gör ögonlaser hos Novius, kanske kan en önska sig sånt i födelsedagspresent haha! När jag fyller 30 kanske..? 1,5 år kvar tills dess men dags o be om sånt i god tid kan jag misstänka.

Då kunde en kombinera det med en Stockholmsweekend och massa mys med familjen i några dagar innan… Nej nu längtar jag tills 30-årsdagen minsann! Förvisso kan jag hinna ångra mig om vad jag önskar oändligt många gånger, det brukar jag göra. Men perfekt syn skulle jag då iaf hemskt gärna ha. Men först och främst, nya glasögon. Vad ska jag hitta som kan ersätta dessa skönheter?? Jag älskade dom fortfarande, trots att jag haft dom så länge, dom var ju jag. Men men.

Hoppas ni haft en supertorsdag kära läsare! Här vankas Hawaii five-0 och hemmagjorda hamburgare, SENT pga otroligt svårsövda barn… ^^

IMG_8351.JPG

1 reaktion till “Glasögonens död”

  1. Hej Therese Har gjort samma operation som du vill göra o nåt antibiotika får man inte däremot får man droppa in kortisondroppar i ögonen under några veckor för att motverka inflammation, men det går ju bra även om man ammar…Hälsningar Inger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *