God morgon söndag

Söndagsmorgon i detta hus som i alla andra, min sovmorgon och av nån outgrundlig anledning så steg jag helt frivilligt upp 8.15 fast maken hade erbjudit mig att sova till 11… jag kommer ångra mig, varje dag, i två veckor, tills det är min sovmorgonssöndag igen. Vi har sovmorgon varannan söndag vi nämligen, när Selma var mindre hade vi en varsin dag varje helg och när hon var riktigt liten sov vi i skift på både dagar och nätter så mycket vi bara kunde. Sömn, det är verkligen något som man ska prioritera både åt sig själv och sin äkta hälft i småbarnsåren. Guld värt. Nu är Selma iofs inte så himla liten längre, men snart är det dags att börja om igen hihi, mys ♥

Jag var med Natha och lillan på promenad till Rusta igår, jag bestämde mig att denna graviditet så ska jag unna mig en riktigt skön teddyfilt. Köpte den, och o så skön! När jag lägger mig under den känner jag mig så där perfekt varm och det känns varmt ända in i onda fogarna… mmmmm så ljuvligt! Igår låg jag under den hela eftermiddagen och virade in mig i den när det var dags att sitta vid köksbordet. Helt klart värd sina 129 pengar, och i en snygg, mörklila färg dessutom. Dessutom köpte jag ett par hantlar. Dom känns väl egentligen som det allra bästa köpet, egentligen. Tränade med dom lite igår direkt när vi kom hem, 2kg väger dom och det kändes perfekt. Inte för lätt, inte för tungt. Satt på min pilatesboll och tränade armar, axlar och rygg. Sen gjorde jag lite utfall och sånt också med hantlarna. Det var välbehövligt, minst sagt, att börja bygga upp kroppen lite. Snart kommer jag väga betydligt mer och om jag ska orka hålla lite tempo med lillan också så måste jag ha lite muskler. Sen när jag helt plötsligt över en dag rasar i vikt så kommer jag istället ha prick noll bålmuskler och en liten guldklimp att bära på ena armen och lillan på den andra. Längtar!

IMG_0082

Nu ska vi klä på oss, det vankas cykeltur för hela familjen här på förmiddagen. Det blir första gången någonsin eftersom makens cykel gick sönder precis när jag fick min. Nu är den lagad på verkstad och servad så nu gäller det. Jag tror lillan kommer bli överförtjust, hon älskar att cykla och eftersom det oftast är jag och hon som gör saker när pappa jobbar så blir hon så glad när hon får göra saker själv med pappa eller när vi alla tre gör saker tillsammans. Ni skulle ha sett hennes lycka när hon fick gå med pappa till ica i fredags, bara en sån sak, hur glatt som helst tjöt hon ”heeeejjåååå mammaaaa” när hon sprang till hissen. Hihi ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *