Göteborgsweekend del 2

Söndagen hängde vi hemma med familjen på förmiddagen, lekte och mös. Åt frukost och duschade och sånt. Bara tog det lugnt. Sen åkte vi mot Ullared. Svärfar o co fick tyvärr stanna hemma, planen va att vi alla skulle åka men så blev det inte, så tråkigt. Vi handlade så mycket… Vi behövde inget speciellt när vi åkte dit men alltså, det går ju inte att hejda sig på ett sånt ställe haha. Tur det ligger långt bort. Barnen tyckte väl att det var relativt spännande. Men en rätt lång stund så sov Elias i bärselen och Selma i barnvagnen. Den stunden var skön haha. Men dom skötte sig exemplariskt masaAllah. Dom fick ju rätt mkt leksaker så kanske inte så konstigt haha. Jag fick rätt mkt kläder så jag skötte mig också. Och inredning vart det en del. Maken köpte typ bara plåster till sig själv haha. Han är inte så mkt för att shoppa som sin fru. Men han verkade rätt nöjd änd. Kul hade vi ju! Jättemysigt att åka iväg på shoppingresa sådär i några timmar. Det var ju en upplevelse i sig. Skönt dock att åka därifrån också, det är ju rätt så stort, mkt o se o jag blev helt matt. Hem igen till svärfar o mös vidare.


Sen dagen efter tog vi det lugnt hemma på förmiddagen, packade in oss i bilen i sakta mak och slappade. Alla makens syskon där gick till skolan och vi gick ut med svärfar på lunchbuffe innan vi styrde bilen hemåt igen. Med en klump i magen. Saknar dom så himla mkt! Selma är verkligen farfars flicka alltså, väldigt farfar-sjuk och pratar mkt om honom hemma också, vill gärna gosa med honom när vi ses o så. Elias är ju i en superblyg fas o farfar kämpade så mkt och fick till slut hålla honom i 10 sekunder precis innan vi sa hejdå utanför restaurangen hihi.

IMG_8960

IMG_8966

1 reaktion till “Göteborgsweekend del 2”

  1. Ja det är inte lätt att ha familjen i Kurdistan. Även om vi pratar med vår familj flera gånger i veckan på Skype är det inte samma som att ses. Vi hade tänkt åka dit i år igen men vi får nog vänta till nästa år

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *