Gråtit över tvätt

Idag har jag (bland mycket mycket annat mvh// helt slutkört preggo) gått igenom bebiskläderna vi har sparat efter Selma och Elias. Jag plockade fram allt jag hittade i 50-56 och resten tar jag när nästa storlek behövs. En hel del av dom kläderna behövde bada i vanish efter många år i förvaring och sen tvättade jag upp allt vitt i 50-56 som jag plockat fram och även det jag har köpt. Och jag kan ju, utan att överdriva, erkänna att tårar rann nerför mina kinder exakt hela tiden… dessa pyttekläder, som Selma och Elias har haft. Och nu kommer det om bara några (8-13) veckor en till liten liten människa som ska bära dom här kläderna. Det blev så himla verkligt… den lilla krabaten som sparkar inuti min mage nu ska snart komma ut till oss, en liten människa masaAllah! Jag kan även, utan att överdriva, konstatera att vi behöver inte ett enda bebisplagg till haha. Så gott om kläder till bebis alhamdulillah. Jag kommer nog vilja köpa några bättre strumpor från PoP så vi har nåt som sitter kvar på foten, men utöver det. Jag tror vi är klara! (Med reservation för att jag ev kan snubbla över oemotståndligt gulliga plagg ändå haha). 

Det vart fart på den här mamman med bebisfixet efter att jag igår, en ganska lång stund, hade väldigt många, väldigt starka sammandragningar. Den sorten som gör ont i ryggen också, vilket kan betyda att det är riktiga värkar. Nu var det inte det för efter en stunds vila så lugnade det sig. Men jag fick ändå en rejäl putt i baken att faktiskt få lite ordning, tvättat och klart. Utifall utifall hon vill komma tidigare. Och även ikväll har jag haft en lång stund med rysligt starka sammandragningar… 

Och på nåt vis så känns allt lugnare och skönare efter jag har fått i alla fall ett lass bebiskläder tvättat. Och det är en fröjd att se alla dessa minikläder hänga i rader i vardagsrummet… 

1 reaktion till “Gråtit över tvätt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *