Bönan ❤️

Idag var vi på tidigt ul, och allt såg så himla fint ut. BM som vi träffade där var helt underbar, jag kände mig jättetrygg med henne direkt. Hon var så varm och förstående och jag hade varit så rädd att träffa nån snorkfröken som ”ja du behöver ju egentligen inte vara här” och har sig, så jag är så lättad. Både över att få ha ett fint första ultraljud med lilla lilla bönan, och över att få ha sett en frisk och pigg liten liten Böna därinne.

Hen låg till och med och rörde sig allahuma bariik ❤️ Hjärtat pickade på jättefint, bebis såg ut precis som en bebis i vecka 10 ska se ut, hen rörde sig, navelsträng och båda fosterhinnorna var fina… det var helt magiskt! Från den sekunden jag såg detta lilla mirakel på skärmen så rann tårarna och ångesten och skräcken ut med dom. I alla fall för nu så mår jag jättebra och njuter av att bära vårat tredje barn alhamdulillah. Jag ska uppskatta och njuta av varje minut och dag som jag får må bra nu… helt magiskt detta! 24 mm lång liten person ❤️Tänk att det verkligen är en bebis på bakning därinne… det är det! På riktigt! Alhamdulillah ❤️

5 reaktioner till “Bönan ❤️”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *