Hemma

Hela dagen igår var mitt 3G nere av någon okänd anledning, tråkigt… men nu är jag hemma i alla fall, efter stress till tåget och en över 13 timmar lång tågresa! Jag känner mig helt utslagen, som en urvriden citron ungefär, förmodligen för att jag varit sjuk och inte låtit mig själv att vila så då kommer det nu i efterhand.. jag har legat på soffan större delar av dagen och trots att jag har varit hemma sen tidigt imorse så har jag kommit mig till duschen först nyss, nu sitter jag i morgonrock, återigen i soffan ^^ så dennba dag är ju inte så himla intressant kanske, men jag tänkte att ni ska få veta vad vi gjorde igår, eftersom jag inte hade internet igår.

Gårdagen spenderades mest på stan i Kiruna, det var en del saker som momo ville köpa och sen gick vi runt i olika affärer och jag köpte en vacker liten bricka med troll, min storasyster handlade också lite. Men innan vi åkte ner på stan så var vi hemma och packade alla våra väskor, duschade och åt lite god lunch. Vi hade verkligen galet mycket packning så till nästa gång ska jag verkligen anstränga mig för en lättare norrlands-packning! Sen var vi även till momo och moffas verkstad, den som dom äger och arbetar vid, dom tillverkar både det ena och det andra för industriers bruk. Efter rundturen så åkte vi hem och kastade i oss maten, kramade momo hejdå och for till tågstationen. Moffa körde oss dit, tog bilen ända upp på perrongen, och sen kramades vi hejdå, han hjälpte oss på tåget och vinkade av oss. Väl på tåget så hade vi världens kamp för att få in all packning på små utrymmen så att vi i alla fall skulle ha lite utrymme för benen i våran kupé. Men eftersom jag och min syster är väldigt starka och vi hade bra hjälp av barnen så gick det vägen och vi kom oss in på tågkupén och kunde till och med röra oss in och ut ur kupén 😉

Tågresan gick sen väldigt bra, vi hade det mysigt och jag sov faktiskt riktigt bra! Somnade före 22 och sov nästan oavbrutet hela natten igenom, även om jag vaknade i dom värsta svängarna så  vaknade jag hyfsat utvilad iaf. Min man hämtade oss vid tåget och vi skjutsade hem storasyster med barn och så åkte vi hem. Att komma hem känns ju både bra och vemodigt! Jag hade gärna stannat längre hos min familj, men det känns ändå bra såklart att vara hemma med min man igen, borta bra men hemma bäst!

Nu ska jag fortsätta gå igenom alla bilder från resan, alla 1711 stycken!! 1711 BILDER 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *