Hemmabarn

Alltså livet med två hemmabarn, det är magiskt! Helt magiskt! Inräknat att jag närapå bröt ihop totalt i bilen häromdagen haha. Livet har sina goda stunder och sina tuffa stunder, alhamdulillah! Det är makalöst, detta liv. Är så himla lycklig att jag tog hem henne från förskolan, vi har det många gånger bättre nu. Med det sagt så behöver vi få in lite mera helt vanlig lekparkslek för här kommer ingen ur pyjamasen före lunch längre haha. Då hinns ju inte vidare mycket med, mer än väldigt mycket mys.

Vi har haft lite problem med ”gnäll” i brist på bättre ord, så fick vi för oss att testa inte låta barnen kolla tv. Alls. Ingen iPad heller. Tadaaaa! Som helt andra ungar på bara en halv dag. Jag är faktiskt lite i chock. Jäkla tv haha! Vi kör tv-fritt hela veckan, i princip, blev en liten stund idag då vi spontant kikade förbi pappans kontor på våran långpromenad och jag fick lite lust o jobba litegrann hehe. Väldigt mysigt med en bonusstund med pappan trots att han var väldigt upptagen.

Långpromenader älskar både jag och barnen och det blir många såna i veckan. Perfekt med att börja promenaden med Elias på ryggen och Selma i vagn, då får jag upp flåset rätt mycket och med lite bonusvikt på kroppen dessutom. Bra träning och jag njuter av att komma framåt snabbt. Så himla härligt, barnen njuter av att åka med och kolla på allt vi passerar och vi får vara tillsammans och mysa ♥

sjala281116

dsc01033

dsc01053

4 reaktioner till “Hemmabarn”

  1. Assalamo aleykom! Kul att höra att det funkar så bra för er <3 är sj hemma med min (snart) 3-åring och lillasyskon på 6 månader. Alhamdolillah njuter också och min stora vill inget helldre än att va med mamma och lillebror så det känns bra i hjärtat att kunna ge honom det. Emellanåt känner jag dock ett dåligt samvete för att stora barnet kanske går miste om typ att träffa andra barn lika mkt? Aktiviteter de gör på föris, det dom lär sig där. Han har tidigare gått på föris så han förstår ju vad det är. Plus att vissa dagar är man ju såå slut att det inte blir särskilt många knop och man känner sig som tråkigaste mamman i världen. Har du några bra råd till en fellow hemma-mamma till 2 små? Kramar!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *