H&M

Kommer ni ihåg att jag för flera flera veckor sen beställde två maxiklänningar från H&M?? Iaf, det har ju gått länge sen jag beställde dom och nu när vi köpt biljetter till Turkiet, och vi verkligen kommer åka snart så blev jag lite orolig att klänningarna inte skulle hinna komma. Den helsvarta hade leveranstid i mitten av juli, det har den hela tiden haft, men den svart/vit mönstrade har skjutits upp, hela tiden med en vecka, för den skulle ha kommit för 2-3 veckor sen egentligen men sen bara skjutits upp massor. Av oro att dom skulle bli liggande på posten när vi åkt till Turkiet så ringde jag till H&M igår, och guess what!! Hon på kundtjänst löste det på en gång, dom hade fått in en på retur och den andra hade dom en kvar på lager av, så dom är på väg till mig redan nu 😀 jag som tänkte att hon kanske på sin höjd skulle kunna se till att dom kommer senast om ett par veckor eller nå men nu är dom alltså redan på väg! Hur bra service som helst denna gång H&M, 10 poäng för det! Och nu längtar jag såklart massor efter mina nya klänningar, mitt maxiklänningsförråd behöver verkligen uppdateras litegrann, hoppas bara dom passar eftersom dom båda är slutsålda så kan jag ju inte byta….

Här kommer bilden på dom igen, visst är dom fina? 🙂

newdresses

Jag håller på o fila på ett inlägg med maxiklänningar, insaAllah kommer det nu på morgonen eller på söndag!

0 reaktioner till “H&M”

  1. jaha så det finns en rtill där på lagret alltså? vilken storlek är den klänningen i??
    du brukar inte svara på kommentarer men vore snällt om du kan svara på denna. är nämligen ute efter klänningen.

  2. Åh mashaAllaah va skönt att äntligen få dem! Helt skumt för jag beställde ju den svartvita efter dig, någon dag eller så, och jag fick den för lite över en vecka sen tror jag! Den e jättefin fast jag trodde den skulle vara mer i typ chiffong-liknande material men det är mer hemma-klänning material på den. Men fin!

  3. Jättefina! Den till höger har jag, hur skön och snygg som helst är den. Dock lite lång, men det är ju lätt fixat med lite nål och tråd 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *