Home Party med Gudrun

Häromdagen var jag med en vän på home party med Gudrun Schyman, vilken inspirerande och peppande kväll! Som satte lite eld i bröstet hos oss alla som var där misstänker jag. Nu kavlar vi upp ärmarna och ser till att få lite ordning i det här jäkla patriarkatet. Mao, nu krossar vi patriarkatet! Ingen av mina döttrar ska nånsin behöva hashtagga me too….!! ingen av mina döttrar ska behöva bli fattigpensionärer! Ingen av min döttrar ska kränkas på sina arbetsplatser eller få mindre lön än sina manliga kollegor! Och Eva var på sitt första feministmöte 4 månader gammal, men sov precis när det var dags att köpa bok och ta selfie… men hon var där, träffade Gudrun och verkade tycka det var riktigt kul o se så mkt folk.

1 reaktion till “Home Party med Gudrun”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *