Homesick ♥

Nu börjar min årliga hemlängtan krypa sig på, jag känner hur det kryper i hela kroppen och jag vill bara skita i allt, sälja allt jag äger o dra till Turkiet! Jag vill inte vara här längre, har varit utan min dos av Turkiet föööör länge nu!! Och jag känner igen denna hemlängtan, den kommer varje år, ungefär i december-februari och den kommer inte gå över förrän jag kliver av planet i Istanbul nästa gång… och sen kommer en bit av hjärtat gå sönder igen när jag återigen måste lämna mitt Istanbul! Jag vill verkligen inte vara i detta kalla, ruskiga land längre, jag saknar staden, livet, folket, dofterna och ljuden! Jag saknar landsbygden, byaffären och syrsorna och jag saknar stranden! Jag saknar släkten där, rörelsen, händelserna, utflykterna, bussarna, värmen och bergen! Ta mig härifrån och till Istanbul innan jag kryper ur skinnet…

BosporenFotat från Galata Köprü, detta är alltså Bosporen i solnedgången, Asien till vänster och Europa till höger, båtarna som korsar floden kallas Avrasya (Avrupa/Asya) och en färd på dessa kan jag ge en tå för!

Jag bor i en död kall stad, jag längtar till min varma, levande stad i Asien ♥

0 reaktioner till “Homesick ♥”

 1. Åh, jag längtar också! 🙂

  Men är det där verkligen Bosporen, jag tycker det ser mer ut som Halic?? :S Kanske misstar mig, men jag tycker inte att man kan se Bosporen från ”mitten” från Galatabron?

  kram!

 2. Esselamu aleykum! Jag fick en chock när jag såg att du börjat med sjal. MashaAllah! Jag brukade följa din blogg som en galning förut, om du kanske minns mig, jag är en av dem tre blogg tjejerna från ummah-girls bloggen på devote.se

  Jag slutade blogga där för väldigt länge sedan och i samband med det slutade jag följa din blogg. Men av en slump såg jag dig på FB och var tvungen att besöka din blogg. Det är sjukt!
  Jag måste säga grattis för att du gift dig och grattis till sjalen!

  By the way så bor jag i Istanbul nu men befinner mig i SWE nu på sem, det är som du säger, Istanbul är en levande stad, vad ska man i SWE i göra alltså? Den är kall :).
  Många kramar från en turk som du inte känner på riktigt men hoppas du minns mig från bloggen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *