Höst ♥

Idag klädde jag på mig och Selma och gick ut på fotoprommis, hur länge sen var inte det då?! SÅ himla roligt var det, iaf för mig, Selma tyckte det var sådär, kul o leka i löven, trist att sitta i vagnen när hon gjorde det. Men hade med mig mutor i form av hela 2 päron, så hon gick med på det iaf. Jag hade nästan glömt hur kul det är att fota natur, mest löv, men rätt grymt att ha en sån hobby, som Selma kan följa med på 🙂 Imorgon hoppas vi på en till solig dag, isf tar vi med oss pappan och stativet också. Jag har ett par idéer…

IMG_3393

IMG_3399

IMG_3441

IMG_3458

IMG_3463

IMG_3474

IMG_3490

IMG_3505a

IMG_3522a

PS! Kände mig lite osäker när jag drog ut, var ju länge sen jag fotade så här, men jag vart riktigt nöjd med resultatet! Inge proffsfoto direkt, men bra för o va jag, självlärd o allt 🙂 Dessa är helt oredigerade, nästan, ett par av dom har jag dragit upp mättnaden på en liten gnutta.

0 reaktioner till “Höst ♥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *