I ♥ Canon Eos 1100D

Vi köpte ju igår en systemkamera, den första systemen jag någonsin ägt och den är alldeles underbar!! ♥ Den tar så otroliga bilder, även om man bara använder auto-lägena, vilket är perfekt om man har bråttom. Och även om man är lite lat ^^ jag har använt mest hel- och halvautomatiska lägen av olika sorter, men även lite helmanuell och testat mig fram lite… låt mig bara säga att 1sek slutartid är ingenting vilket var max på våran gamla ”bra” kamera! Våran nya har BULB vilket innebär att den är öppen så länge man håller inne avtryckaren, annars går den upp till 30 sek…!!!

Vilken skärpa ♥ Vilka kontraster ♥ VILKA FANTASTISKA BILDER!!!
Jag blir alldeles varm i hjärtat och lite tårögd av att se bilderna på min dotter, min vackra älskade dotter ♥
Tänk att jag älskar dig så att det värker i mig och jag tror jag ska gå sönder, mitt älskade barn ♥

IMG_1351

IMG_1361

IMG_0225

IMG_0245

IMG_0732

IMG_0764

IMG_0261

IMG_0883

IMG_0914

IMG_0911

IMG_0922

IMG_0930

IMG_1065

IMG_1140

0 reaktioner till “I ♥ Canon Eos 1100D”

  1. Salam! Jättefina bilder, vilken kvalité! Jag älskar bilden på din katt 🙂 Jag undrar hur han har reagerat nu när ni har Selma? Är han nyfiken på henne, eller hur har hans beteende förändrats ( om det nu har det)?

  2. Assalamo alekum wa rahmatullah!
    Aww, Selma är så gullig att jag svimmar, hon påminner om min son när han var lika liten! Masha’ ALLAH

  3. hej. jag vill köpa en canon eos 1100d och nu frågar jag den. är du nöjd över den? har den bra kvalitet? hur funkar filmningen? hör man när man spelar in? har den krånglat? du kan svara i ett inlägg eller i mitt kommentarsfält på bloggen. säg till när du har svarat, tack 🙂

  4. Jättefina bilder! Jag kom in på din blogg via google, jag googlade ”bloggare med canon eos 1100d” och fick fram dig. Grejen är att jag ska köpa en imorgon MEN jag undrar om man ser bilden på skärmen eller i det ”hålet” (sökaren) när man ska fota? Vill jättejättegärna veta, vet att det här inlägget är 3 år gammalt men ändå, undrar! Svara gärna på min blogg, annars ser jag inte! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *