If I Was a Rich Bitch ♥

Jag sitter mellan bullbaket, städningen och tvätten och surfar i jakt på den perfekta vinterjackan. Jag har två, plus en supervarm, men nu vill jag förnya mig lite, alla mina jackor nu är 2-4 år gamla (ja jag hatar o köpa jackor okej!!) så nu vill jag för sjutton ha en ny, som jag kan känna förbättrar en outfit och inte bara värmer, jag vill ha något feminint och sexigt, men ändå lite rockigt och jag ska absolut inte ha nåt annat än svart eller möjligtvis grått! Och så klickar jag runt på Halens och hittar denna ullmixade skönhet från French Connection! MEN, så ser jag vad den kostar och så börjar jag gråta litegrann inombords…

Iwish

Den perfekta jackan hittar ni HÄR för fina priset 1695… I want it!!

Är ni lite mera rich bitches än jag är så kan ni ju njuta av en vinter i denna, jag letar vidare, hittar ni nåt som passar mina krav så tipsa tipsa! Nu ropar bulldegen på mig, samtidigt som tvättstugan, jag ska bara klona mig och så hörs vi om en stund ♥ XX

0 reaktioner till “If I Was a Rich Bitch ♥”

  1. Det där med vinterjackor tycker jag är assvårt,därav kommer att mina också är typ 2-4 år :p Med vinterjackor har jag dock nästan gett upp att vara snygg, jag vill ju inte ha en ful naturligtvis, men att den ska förhöja en outfit drömmer jag inte om längre :p Däremot vill jag inte frysa, och det gör jag faktiskt i båda mina om det är riktigt kallt. Verkar dock svårt att hitta riktigt varma om man inte vill ha päls eller dun (vilket jag absolut inte vill) och inte heller vill gå omkring och se ut som man gör i skidbacken :p Jag försöker bygga upp värme under jackan nu istället, med mycket stickat och bomullsjumprar under det..

    Men snygga jackor. Jadu :p Den där du har hittat var ju jättesöt, men inte sjutton skulle jag kalla det en vinterjacka. Visst det är ull, men jag tror ändå du skulle frysa, den ser ju så kort ut? Men det beror förstås på hur länge man ska vara ute osv.. Skulle jag ge dig ett tips skulle det väl vara fuskpäls. Jag tycker det är jättesnyggt (vissa då, inte alla för det finns många asfula). H&M har ju rättså fina i år..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *