iPhone 6S plus

Äntligen är jag med en ny, fungerande, såååå fin telefon!! Min 5S har verkligen fått spendera för mycket tid i barnhänder och är i princip oanvändbar haha. Går knappt att ringa med den, kameran är knas, skärmen håller på att ramla av osv. Så att ha fått hem en ny,  rosa 6s plus, alltså det är högsta nivå av materiell lycka!! Jag som dessutom just nu var i ett riktigt behov av lite uppmuntran eftersom jag hatar o sitta hemma o nu har suttit hemma med sjuka barn i typ två veckor. Nu vet jag en mamma som kommer sitta aningens för mycket vid en skärm imorgon men hehe, en dag är ingen dag eller hur? Iiiiih underbart vackra telefon!! Måste bara tömma och säkerhetskopiera gamla telefonen samt installera den nya så är vi igång sen, jag och min nya rosa dröm. Dessutom är denna billigare än min 5s pga nu har jag bytt till Comviq och har hittills haft 3, vilket visade sig vara ett dyrt företag med sjukt dålig kundservice… är nästan mer glad att slippa dom än för nya telefonen. Haha, nästan! 

Pretty, pretty pink phone of mine 😀 

IMG_3031 IMG_3035

3 reaktioner till “iPhone 6S plus”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *