Irritationsnivån! 

Alltså, i veckor!!! har jag letat tröjor och bodies till Elias men det finns fasen knappt NÅT eftersom jag vill ha nåt till min pojke som inte är macho!! Jag blir helt tokig!! Vad ÄR det för nåt att killar ska se så jäkla tuffa ut innan dom lärt sig prata ordenligt ens va?! Elias är en känslig och omtänksam liten kille och jag har exakt inget intresse av att nära nåt macho barn! Inte ens när det kommer till kläder. När jag sitter och letar barnkläder och leksaker så blir jag för fasen äcklad!! Ush!! Butikskedjorna ska verkligen skämmas. Skämmas och förändras. Det är så omodernt och sunkigt så jag kräks och det är inte ok att det ser ut på det här viset. Nu tappade jag tålamodet och lyckades iaf skrapa ihop 4 bodies på HM (bodies är ju bäst när en bär i sele o sjal) men sen då?! Nu växer han liksom ur babystorlekarna där jag kan hitta ändå fina pojkkläder, ibland, men liksom när han behöver en strl större än nu så är det ju kört. Jag får börja sy egna kläder snart, jag som ej kan sy för fel öre. Ush ja är så arg, så jäkla arg, inte bara pga kläderna utan pga att kläderna speglar dom förväntningar som ligger på pojkar och flickor i hela samhället. Det är ju inte märkligt att den psykiska hälsan i samhället är helt åt jäkla helvete med tanke på vad vi har att leva upp till, både i könsroller och i hur vi ska leva. 

Nej, nu ska jag montera ikea-möbler själv och kolla på Modern Family!  

 

5 reaktioner till “Irritationsnivån! ”

  1. Selam !!! Jag vet, det är riktigt svårt att hitta kläder till barnen!!!! Speciellt till pojkar! Men det jag kan tipsa om är väl Newbie hos kappahl dem har ju utökat sina storlekar till 128 nu!! Finns det till Selma oxå!! P dem har fina klassiska kollektioner! Online så kan jag tipsa dig om butiker : NEXT från UK, om du inte har vägarna förbi Sthlm och Kista centrum. Dem har jätte fina kläder å mkt fler pack å faktist bra priser!!
    Sen tänkte jag höra om du minns min förra kommentar med alla frågorna i??/:D kraam

  2. Håller också med. Var är alla söta och gulliga kläder för små pojkar? Mert vet och bryr sig inte om Batman eller Stålmannen. Nallar och katter gillar han däremot. Tur det finns en del neutrala enfärgade eller randiga kläder i pojkstorlek också, men dåligt urval!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *