Jag ger aldrig upp mina klackar… ♥

…men däremot ska jag sluta köpa för små! Jag ligger alltid ALLTID mitt emellan 36 och 37, och jag köper alltid ALLTID 36 och går sen ut skorna, men det är fasen inte bekvämt, tar lång tid och blir aldrig helt bra, förutom nu på mina superheels från Top Shop, men så äger jag över 60 par skor så att ett par har funkat bra är nog inget o skryta med… Elin Kling var på nyhetsmorgon och dom pratade om för små klackar, och jag ska numera köpa 37 och lägga i en sula eller hälgrepp ♥

0 reaktioner till “Jag ger aldrig upp mina klackar… ♥”

  1. Jag har ju samma problem, hamnar ofta mellan två storlekar, men det är ju så drygt när skorna glappar också, inte alltid hälgrepp hjälper för mig.. :/

    sv: de snyggaste heelsen är ju tyvärr också ofta de obekvämaste.. lyckträff om skor är snygga och sköna nästan, haha ^^

    Är något om översvämmningen på nyheterna på tv:n nu tror jag!

  2. din kommentarsfunktion laggar – fick skriva om koden fem gånger innan jag lyckades publicera en kommentar, och jag är hundra procent säker på att jag skrev rätt kod alla gånger ^^

  3. Jag har nog olika storlek på fötterna, typ en halv storlek större på ena. Men jag köper alltid hellre större storlek än mindre, det gör ju så satans ont med skavsår.

  4. Men sån där sne tå dom visar på bilden har ju jag haft hela livet 😛 Min mamma med och alla mammas syskon som ärvt de av mormor som haft för trånga skor när hon var liten. Så de är ju lite konstigt 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *