Kiruna ❤️

Ikväll har det äntligen hänt!! Resa hem till mina älskade, mormor och morfar, bokat betalat och klart! Mot Kiruna styr vi kosan redan nu på torsdag kväll. När det väl händer så blir det snabba puckar. Jag längtar så hela kroppen pirrar, hoppas att man och barn kommer tycka att det är en jätterolig resa dom med. Första gången upp till min mormor och morfar för dom alla. Jag har varit upp 2009 sist men då åkte jag mitt o vintern och min man vägrade haha! Ska bli så himla kul att få träffa mormor och morfar, åka nattåg, hänga i Kiruna och upptäcka naturen däromkring med barnen. Åh så jag längtar alltså! Känns faktiskt skönt att längtan inte blir sådär outhärdligt lång denna gång hihi. 

Nu blir det bäst att vi sätter i högsta full fart växeln för att hinna få allting klart innan vi ska åka. Tvätt, packning, handling osv… 

2 reaktioner till “Kiruna ❤️”

  1. Wow, det var verkligen oväntat! Jag har följt din blogg ett bra tag nu.. Och jag ville bara säga att jag kommer från Kiruna :p

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *