Kronan Sulky S

Den har anlänt!! Välkommen till huset snygga Kronan Sulky S!! Jag har varit så sugen på denna vagn så himla länge, men det blev inte köpa av förrän Elias nu på senaste tiden visat att han varit missnöjd efter att ha sovit i ergo-sittdelen på Vikingen. Älskade Viking. Men, när en har ett barn som har ont i kroppen efter en vila i ergo så får en helt enkelt köpa en klassisk, med plant liggläge. Men jag ska ju erkänna att jag blev ju lite glad också när det vart dags att byta vagn hihi. Och än så länge så är vi inte besvikna, inte det minsta. Jag föredrar ju att ha barnen vända mot mig men det fick bli en kompromiss denna gång och Elias kommer åka mycket Tula också. Vi behövde en vagn som funkar här hemma och som resevagn, som funkar för båda barnen och som har en riktigt bra suflett.

Första promenaden var riktigt lyckad. Det vart en förskolehämtning och så en busstur och ner på stan och handla lite. Vagnen rullar verkligen som en dröm! I kategori med Donkeyn alltså! Det trodde jag ingen vagn skulle uppnå, å andra sidan kör jag bara ett barn åt gången i denna. Men det är riktigt bra. Och då hade maken inte ens hunnit pumpa däcken än, så det får bli en mer riktig testkörning imorgon. Varukorgen på denna vagn är verkligen en pytteliten sak, vilket jag förutsett som ett problem men min fantastiska skötväska som rymmer allt vi behöver, inkl kamera och bärsele, för dagliga behov får plats. Plus en filt och så har jag ju min organizer från Britax där jag rymmer allt som jag behöver ha lättillgängligt. Båda barnen fullkomligt älskar vagnen, Elias jublade högt när vi packade upp den ur kartongen och har sen ägnat resten av dagen åt att klättra på den haha. Selma fick provsitta och så fort jag la ner henne för o provligga så sa hon ”mamma jag är trött” älskade unge! Nu hoppas vi att Elias kommer sova gott i vagnen imorgon.

Kvällen har jag ägnat åt att dekorera hjulen med fälgtejp, ni ska få se resultatet imorgon. Det är både snyggt och det är reflexer, så alltså vi syns så bra nu. Pogu barnvagnsreflexer ska på också och dom tillsammans med ett regnskydd från Tullsa är precis på väg hem med posten nu. Åh det är så himla roligt det här!

IMG_8683

IMG_8691

IMG_8697

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *