Kvällsfrukt och lite skäll

Ikväll har jag gjort en fruktsallad åt mig själv, så himla gott ju. Jag har gått o blivit småförkyld jag också, så nu är både jag och lillan dåliga. Fast inte så farligt ändå alhamdulillah. Men hörrni, nåt som är kasst, är kommentarsfrånvaron…!! Jag har sagt det förut o jag säger det igen, men jag tappar helt lusten att blogga när jag inte får nån respons alls på tex inlägg där jag skriver att min dotter haft ett astmaanfall mitt i natten. Ja nej men jag klickar vidare jag bara när den här tjejen vars blogg jag läser skriver att hennes dotter haft astma mitt i natten… Och så många andra gånger också. Nej, då tappar jag lusten. Så får se hur detta slutar. Inget kul alls att dela med sig så mycket när man får så lite tillbaka.

20131028-220919.jpg

0 reaktioner till “Kvällsfrukt och lite skäll”

 1. Det här med kommentarer förstår jag måste vara jobbigt, att det ibland är torka, menar jag.
  Jag har precis hittat din blogg, hamdulillah. Läst den i en månad nu, kanske? 🙂 Ibland vet jag inte riktigt vad jag ska skriva, känner mig antingen tom, eller också dum. Det är svårt. Vet att jag slängt in några kommentarer vid några tillfällen. Brukar inte kommentera andra bloggar jag läser heller. Någon gång ibland, sådär.
  Förresten gillar jag din blogg! Det glömde jag att skriva. Ha det fint ♥

 2. Ja kära syster vi förstår dig.. Att dela med sig av något så nära som en sådan läskig upplevelse med din dotters astma och sedan inte få någon stor respons måste kännas mindre kul. Jag tror inte bara jag skriver för mig själv när jag säger att det inlägget fick än att stanna upp och tänka efter, göra duaa om vår och våra barns hälsa och tänka på Allahs välsignelser och våra prövningar.. Tyvärr fann jag inga ord för att kommentera, visste inte riktigt vad man ska skriva för att det ska kännas bättre och har inte varit med om något liknande själv så har inga erfarenheter..
  Men vi läser och tänker på er, om det gör nån skillnad.. Och är lyckliga över att allt gått bra alhamdulillah. Må Allah göra henne frisk och bevara henne ameen

 3. Tror alla bloggare önskade sig fler kommentarer, rent generellt är det rätt tomt på såna i de flesta bloggar, om bloggen inte tillhör en bloggkändis, har jag märkt.

  Jag följer oxo din blogg via Bloglovin. 🙂 Keep up!

 4. Du har helt rätt 🙁 men ibland läser man bara och säger allt inombords tex ohh stackarn må allah hjälpa henne men man skriver inte eller iaf jag 🙁 och sen tycker jag att du har en jobbig kommentar sätt alltså du måste skriva in namn epost o sedan ett kod blir liteeee jobbigt hoppas du inte missförstår mig <3 neeeej du får inte sluta du blogga!! Är nyförlovad och har följt sig lååångt tillbaks. Blir inspererad av all din energi och vill ha dig som en förebild i mitt äktenskap! Pussa din söta dotter selma från sin abla :))

 5. Hej! Jag tycker din blogg är rolig, spännande och intressant att läsa men som någon skrev i en tidigare kommentar så könner man sig ibland lite tom på ord men detta betyder absolut inte att man inte bryr sig om det du löser:) fortsätt skriv!

 6. Precis som de ovan skrivit så kände jag mig dum att kommentera något så allvarligt och viktigt som din dotters astmaattack när jag inte ens kan tänka mig in i den situationen. Jag blev mamma för två månader sedan alhamdolillah och det finns INGENTING som gör så ont som när min son visar att han har ont. Och då har detta ändå inte hänt många gånger och han har alltid lugnat sig ganska fort, men man känner sig så otroligt maktlös och det gör så fruktansvärt ont i en. InshaAllah ska jag göra dua för er. Må Gud underlätta för er <3

 7. Hej! Jag följer din blogg, tycker att du skriver så fint om din familj och ditt liv! Men är lite tafatt när det gäller att kommentera…. Ska bättra mig!! När det gäller din dotter så känner jag igen mig; min dotter har också astma och det var väldigt jobbigt när hon var liten. Det kändes hemskt när jag och min sambo fick hålla fast henne för att kunna ge henne astmasprejen…Vi kände oss så elaka…. Nu är hon tolv år och har fortfarande astma, men mycket mildare tack och lov!!! Hon tar medicin två gånger om dagen. Kramar från ett av dina fans;-)

 8. Kära syster!

  Inshallah att er dotter blir fri från hennes astma, att det växer bort! Att hon i framtiden inte ska ha något problem med detta. Alhamdulillah! Må Allah välsigna och vägleda er! Må Allah lindra och bota hennes astma!

  Det värsta är att se sitt barn lida, man vill ta över lidandet bara de får slippa! Det är det jobbigaste biten att vara mamma och känna sig hjälplös!

  P.s. Jag brukar gå in på din blogg ca varje dag men är så himla lat eller upptagen med mina studier och familjeliv. Detta är mitt först kommentar! 🙂 D.s.

 9. Som så många andra skrivit är det ibland svårt att hitta ord att skriva. Alla vi som läser tänker givetvis på Selma och hoppas att hon mår bra. Men ibland blir det inte en kommentar utan bara något som stannar i huvudet på en själv.

  Btw, skulle det va kul med en frågestund eller om du svarar på lite frågor som dykt upp bland kommentarerna. Jag tror att många kan känna att det blir roligare att kommentera när man får lite respons 🙂

 10. Hej!

  Förstår att respons är viktigt för dig med, men tänk såhär:
  Jag förmodar att du kan se din statistik någonstans över antal läsare varje dag, och ifall du ser att du har en hel del läsare som återkommer så tyder det ju på att du via din blogg berör eller på annat sätt lockar läsarna till att vilja läsa igen och igen. Med detta sagt så får du ha i åtanke att du berör med din blogg vare sig du får kommentarer eller ej. Förstår att det är kul för dig att få någon respons, men tänk då också på att en respons också är i form av att klicka sig in här regelbundet o bara läsa det du skrivit. Kan ju erkänna att jag själv läst din blogg väldigt länge, och är inne o kollar om du uppdaterat nästan varje dag, ibland flera gånger per dag. Trots detta har jag nog bara kommenterat 2-3 gånger. Alltså ska du veta att du har läsare som du berör och som vill att du ska ha kvar bloggen, även om vi är dåliga på att kommentera. Därför är mitt tips att se det från ett annat perspektiv med 🙂

  Kram till dig o din familj!

 11. Åh om du bara visste hur jag älskar din blogg!!! Jag läser alltid på min iPhone och där hakar sig ofta kommentarsfunktionen så jag vill gärna kommentera mer än jag gör. Blir berörd av hur du delar med dug av både smått och stort i erat liv och är oerhört glad att ni äntligen fått ordentlig hjälp inom vården och blir lyssnade på, som uska-student är det det viktigaste att lyssna och respektera sina patienter, hoppas verkligen att ni nu kan få bättre hjälp och att situationen för eran underbart söta dotter blir bättre!!

 12. Hej, jag älskar din blogg och du får inte sluta blogga 🙂
  Jag är väl en av dem som inte kommenterar så ofta. Ska bättra på mig.

  Tack för en härligt blogg

 13. Jag förstår dig totalt och skäms när jag läser det du skrev. För jag är trots det en av dem som så sällan kommenterar (inte bara i din blogg utan allmänt i alla bloggar jag läser) men det är för att jag ofta läser snabbt på mobilen och jag ogillar starkt att skriva på mobilen (om jag ens har tid över till det, dvs!). Men om det betyder något så vill jag ändå veta att jag blev väldigt ledsen för er skull och gjorde dua för er och er dotter (och det gör jag ofta när jag läser!). Må Allah skydda henne och göra henne frisk, måste vara otroligt oroväckande att sånt händer 🙁
  En liten sak jag tänkt på är att en anledning till att kommentarer kanske uteblir är för att jag märkt ibland att du inte svarar på kommentarer där frågor ställs osv. Eller har jag missuppfattat? Men i vilket fall som helst så har du rätt att vilja ha respons! Förlåt!

 14. Kära syster!

  Fortsätt att blogga! Jag och många fler kan inte och vill inte förlora din blogg. Det är alltid intressant att läsa dina inlägg och se dina fina bilder på din blogg. Det är fantastiskt att få läsa en systers liv, en annan muslimsk kvinnas vardag med allt vad den innebär (familjeliv, graviditet,…etc.)

  Många varma kramar
  Susanne S

  Det var jag som skrev ”(oktober 29th, 2013 at 11:03 f m) Må Allah välsigna och vägleda er! Må Allah lindra och bota hennes astma!” Jag hoppas ni blir bön hörda och denna börda och lidande försvinner i era liv. Då ni slipper att vara oroliga för er dotters astma.

 15. Förlåååååt verkligen dumt av oss alla som läser din blogg!!!! Att inte kommentera, ska verkligen skärpa mig!!!

 16. Det är svårt att veta vad man ska skriva i såna situationer, jag är jättedålig på det. Men det var jättehemskt att läsa det, men kan inte tänka hur det var för er.. men det måste ha varit jättejättejättehemskt som föräldrar att uppleva något sådant!!
  Hoppas att er dotter blir bättre och att ni slipper uppleva fler såna där hemska dagar/nätter! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *