lady in red ♥

Idag svassar jag omkring här hemma i min sprillans nya klarröda plychdress med röda naglar… haha ja naglarna var inte planerade att matcha plyschdressen men så blidde det iaf, ska dock ta bort om en stund men men, för nu känner jag mig rätt söt! ^^ Dressen köpte jag från H&M för 149 spänn och har även en likadan grå, kanske dom bäst spenderade pengarna ever! Så sjukt sköna kläder alltså, och så kan man se iaf rätt så snygg ut fast man glider omkring hemma i myskläder…

110102

Är så sugen på chips… funderar på om jag kommer orka ta mig till affären men något säger mig att jag inte gör det… skulle dock itne sitta fel om någon med sån där uggle-post á la Harry Potter kunde skicka mig gärna en hel last-pall med lättsaltade OLW chips… anyone?? *väntar väntar* NÄHÄ SKIT I DET DÅ!! 😉 jag kanske kan dra på mig uggsen och ta bussen till ica ändå då om ni nu ska vara såna… skulle kunna köpa på time bara här nedanför men då får man betala en tia extra för en mkt mindre påse, inte så najs!

Bara så ni vet, så här glad hade jag vart om uggleposten kommit, nu får jag ju fejka…

jump

0 reaktioner till “lady in red ♥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *