lat hemmadag ♥

Idag har jag haft en fett lat, och skön, hemmadag! Jag har bara varit hemma själv, jag har slöat runt i mina plyschisar hela dagen och inte gjort många knop alls. Jag har bara dammsugit och diskat, och det var jobbigt nog för att vara jag idag! Igår gick jag med Natta till posten och ica och för att jag satt i telefonkö till posten i typ en timme (!!!!!) så fick vi ta värsta powerwalken dit… det var INTE okej för mina fogar!! Fick så jäkla ont i ryggen så jag knappt tog mig hem, så därför bestämde jag mig för att vara hemma och vila ryggen idag. Nog för att dammsugning inte är lätt för ryggen, inte diskning heller när man måste luta sig framåt för att nå disken…

Nu på kvällen har jag tagit en låååång dusch, lagat potatismos o lax till middag, bytt till rena plyschisar, tittat på en miljard avsnitt av Modern Family och ätit svingod frukttallrik bestående av jordgubbar och honungsmelon! Det är en favorit i repris från igår kväll, då åt jag den dock framför Private Practice ^^ så gott så jag tror min mun ska dö!!

fruit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *