Lenny Lamb Big Love Black Opal

Idag landade fluffpost i mitt hem för första gången på ett tag. Såå himla roligt!! Brevbäraren knackade på när jag stod halvt påklädd i hallen så jag fick ropa att han skulle vänta och slängde på mig kläder fort som bara den. Snällaste brevbäraren i stan! Blev såå glad när jag såg att det var just det paketet som jag hoppades på. Min Lenny Lamb! En ringsjal som är helt magiskt mjuk och så vacker, precis i mina färger också. Nu ser jag rysligt nycket fram emot att få den upptvättad och provad för första gången men den innehåller (förutom bomull) även merinoull, cashmere och silke så den ska nog tvättas varsamt. Jag måste verkligen läsa på hur den ska skötas innan jag sätter igång känner jag! Och det är inte bara det att nya sjalar ska in, mina ”gamla” sjalar ska säljas. Så är det någon som är intresserad av någon av sjalarna ni sett i bloggen tidigare så kontakta mig. Antingen i mejl (hayalblogg@gmail.com) eller skriv en kommentar.

Alltså kolla på den här mörka, härliga, vackra regnbågen! Ögongodis så det slår volter i bröstet! Så vacker!

3 reaktioner till “Lenny Lamb Big Love Black Opal”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *