Let me tell u a secret of a friday ♥

Jag kan redigera alla kommentarer jag får… det är dock något jag ALDRIG skulle få för mig att göra, alla kommentarer jag får blir godkända automatiskt och jag skulle aldrig redigera det någon annan skrivit. Skriver nån för obehagligt tar jag helt enkelt bort det… men sanningen är den att jag kan redigera varenda kommentar jag får… internet är verkligen ett ställe där källkritik ska iaktagas!! Fast ett undantag har jag bland kommentarerna, jag har en persom som har skrivit väldigt hotfulla och förnedrande kommentarer, den personens kommentarer hamnar nu direkt i skräpposten, och kommer det en enda till minsta lilla hotfulla kommentar från denna person (som för övrigt inte verkar fatta att jag kan se ip-adresser) så blir det polisanmälan på direkten! Men, inte ens dennas persons kommentarer har jag någonsin redigerat! Dom som kom ligger kvar där dom låg i det skick dom kom…

0 reaktioner till “Let me tell u a secret of a friday ♥”

  1. Nu kan det ju vara så att den hotfulle personen använder sig av möjligheten att surfa anonymt, eller har han verkligen samma IP vid varje besök.

    Googla på ”surfa anonymt”, det finns massor av möjligheter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *