Lila hår, igen

Jag avslutade förra veckan med ett 4 timmar långt frisörbesök på fredag eftermiddagen. Eva följde med och var en exemplarisk hänga-på-bebis just den eftermiddagen. Så rasande trevligt att få sitta, och bli ompysslad, prata om högt och lågt, ha min underbara bebis på armen, dricka gott kaffe… att håret fick sig en välbehövlig skötsel och uppiffning känns mest som en bonus med tanke på vilken energi-uppiffning det var att vara hos frisören. Precis vad jag behövde efter en minst sagt tuff vecka förra veckan. Vi har haft våra liv halvt uppochner-vända i ett gäng veckor pga skit som hänt… som inneburit helt sinnessjukt mycket jobb, slit och skit rent ut sagt. Och vidriga mardrömar för min del. Vi är alla friska alhamdulillah, men trötta. Ska mest prata för mig själv och jag är trött trött trött och fruktansvärt less.

En lång eftermiddag hos sveriges härligaste och en himla skicklig frisör… det var verkligen exakt vad jag behövde! Och lila hår piggar verkligen upp i detta gråa väder och allt detta skit vi har hanterat på sistone. Förutom den stunden då jag fotade håret har det dock varit uppsatt i princip hela tiden haha! Momlife… Men den lila slingan längst fram lägger sig gärna framför ögat då och då och jag blir lika glad varje gång för då har jag liksom råkat glömma att jag har lila hår sen sist jag såg håret haha!

1 reaktion till “Lila hår, igen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *