Lila hår och choker

Tydligen har min nya stil blivit något helt annat än jag hade kunnat ana för några månader sen bara. Det är lila hår, choker, mina älskade glasögon, en mössa och så helsvarta outfits. Alltså lila hår och svarta kläder. Jag älskart! Nu börjar det lila dock bli mera vanligt brunt och mitt hår är lite trött på att bli färgat nu… kanske kan tona ombre då o då? Jag trivs så himla bra i den stilen jag har funnit nu, den känns så himla jag! Jag har liksom gått omkring och trott att en kvinna som blivit mor liksom behöver se moderlig ut. Se ut på ett visst sätt. Jag kunde inte ha haft med fel! En kvinna som blivit mamma kan se ut precis som en kvinna som inte blivit mamma. Dvs, vi kan se ut exakt hur vi vill och har lust med. Lila hår, choker, läppstift, svart, svart, svart… jag är inte mindre mamma och har inte mindre pondus för det.

Varför ska vi kvinnor alltid behöva passa in i nån sorts form för att få ha pondus va?? Inte ett dugg ok!! Vi kan klä oss exakt hur vi vill och vi ska ha minst lika mycket pondus och respekt som alla medelmåttiga vita män, oavsett hur vi är eller ser ut ♥

DSC02808

DSC02810

1 reaktion till “Lila hår och choker”

  1. Så härligt att du har hittat en stil som du trivs i. Den passar dig, även om någon annans åsikt är oviktig i sammanhanget. Det viktiga är ju att DU tycker den passar. Själv försöker jag hitta en egen stil efter graviditeter men kommer på mig själv med att vänta tills kläderna inte behöver anpassas till amning lika mycket. Älskar klänningar men de klänningar jag vill ha är inte så praktiska vid amning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *