Lillasysters runda boning 

Därinne ligger hon, lilla lillasyster… tänk att det ligger en hel liten, liten världsmedborgare därinne! Våran familjs lilla trea. Lilla lillasyster. Undrar vad du kommer tillföra världen älskade liten. Är så nyfiken på vilken person du är. Du känns som en lugn och chill bebis, du rör dig men verkar inte ha nån stress i livet. Du tar det med ro och även om du är stark och kan ta i ordentligt därinne då och då så verkar du mest vilja ta det lugnt, njuta av livmoderlivet. Lite lik din storebror verkar det som… vi får se när vi möts ❤️

Varje vecka vi går in i känns som en enorm milstolpe numer, det är ju så nära, idag är sista dagen på vecka 34 och imorgon går jag in i vecka 35. Trettiofem! Jag är så mycket piggare den här graviditeten än mina tidigare två så kan inte fatta att jag redan gått såhär långt. Första kvartalet var ju vidrigt pga ångest och katastroftankar och foglossningar from hell, men nu… jag känner mig tillfreds, njuter, har knappt några foglossningar… svårt att äta men får ändå behålla allt jag faktiskt får i mig så det är ju skönt. Kroppen känns stark och pigg, trots att jag rör mig i snigelfart haha, men jag mår bra, alhamdulillah! Kanske är det tack vare att jag har jobbat, haft lite rutin. Kanske är det bara en annorlunda graviditet för att bebisen är en annan person. Svårt att veta. Men så himla skönt att få känna mig lite gravidglowig för en gångs skull. Istället för att mest vara gravidsvullen som dom två förra gångerna haha. 

Nu ska jag njuta och föreviga dom här sista veckorna till max. Jag vill ha fler barn men jag tar inget för givet, endast Allah vet om jag får fler, och detta ska jag spara i hjärtat för evigt… min lilla trea… aldrig mer kommer jag ju vara gravid med just detta barn i alla fall, det vet jag ju helt säkert. Och minnena av graviditeterna med Selma och Elias är ju unika och speciella, tänk att dom hört mitt hjärta inifrån liksom… magiskt! Och nu ligger lillasyster därinne och lyssnar, växer, sträcker på sig (så gott hon kan), suger på tummen säkert… 

Fick lite feeling idag och klädde mig lite extra fint när jag skulle köpa Ben&Jerrys på Time (är eg på soffvila idag pga har ingen röst alls, barnen är tom hos farmor så..) och hittade en liten dunge med fint ljus… är inte helt nöjd men ganska faktiskt. Ändå första gången jag gorilla-podade fast kameran på en trädgren och fotade mig själv i motljus haha! 

Vecka 34 (33+6) 42 dagar kvar till BF ❤️❤️❤️


1 reaktion till “Lillasysters runda boning ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *