Lite uppdatering från oss ♥

Sjukstugan går mot det bättre här hemma, men energin är i botten fortfarande även om hon nu bara har kring 38. Det blir Pippi Pippi Pippi idag igen alltså, haha alltsååååå jag HATAR Pippi vid det här laget. Tur jag har min dator och nu sen vi fick (låna) en sekretär av min lillebror så får jag faktiskt sitta här ifred. Det var inte alls samma visa när jag satt vid köksbordet. Fast jag fortfarande eg sitter i samma rum (öppen planlösning) men ja, jag klagar inte. Gött att kunna använda min dator igen faktiskt. För jag gillar ju det. Vi har varit ut en sväng på stan idag faktiskt trots feber, vi tog bussen ner och åt lunch med vårat gäng på en thaibuffe och jag åt så jag typ rullade hem haha. Så gott! Selma gillade grönsakerna, riset och glassen till efterrätt. Var asskönt för oss båda att komma hemifrån lite, vi höll på riktigt på att bli galna här hemma med bara varann och dessa väggar. Vi blir lätt uttråkade om man säger så. Tex gårdagens stora happening var när ”tattoo” (traktorn, aka lastbilen som sopar upp grus) körde runt här nere på innergården. Det var så spännande att vi rusade ut och stod som klistrade hela tiden den körde runt här nere. Haha, ja jag var måttlig klistrad, men lite faktiskt, mest var det sköööönt med frisk luft. Planen är att köpa mattor till balkongen så vi kan börja använda den ordentligt nu med barnbidraget som kommer imorn. Det vore ju STRÅLANDE. Och en grill vill vi ha. Och en tomatplanta. Och jordgubbar. Haha I can go on… men ja, vi börjar med mattor och sen upp med möblerna från förrådet. Och kanske en tjusig vaxduk också..? Känns inte så fräscht varken för bordet eller oss att äta direkt på bordet faktiskt.

Och såhär ser det ut när lillan valt outfit själv. SÅ SÖTT ♥

IMG_1632

Idag har jag förutom magen överfull med sushi och friterad banan med glass en pms som nog har som mål att faktiskt börja gå i ide vid pms… alltså, jag vill typ grina hela tiden. Så jag röjjde, dammsög och snabbputsade fönstrena istället. Vart flammigt, men MYCKET bättre än innan. Blir väl en till snabbputsning eller två här under pollensäsongen, kanske tom en rejäl putsning nån dag när jag inte har pms. Nej nu ska jag dra igång middagen, blir korv med bröd, det är ju liksom matlagningskväll på öppna ikväll men vi missade ju den dådå, så då blir det nåt enkelt. Och gott. Mmmmmums! Fast magen ännu är full med mat haha men har man barn så äre bara att laga middag när det passar barnet ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *