Livet i min soffa

Hela livet liksom händer från soffan just nu känns det som. Idag har vi varit hos vänner hela dagen och lekt, blivit bjudna på mat, gosat bebis och druckit många koppar vego-latte. Så dagen började i min soffa, några timmar i vännens soffa till ljudet av lekande barn på deras övervåning och nu har vi landat här igen. Jag och Eva ❤️

Vi har det bara alltför himla bra! Jag och min lilla lilla bebis… som gått upp ett helt kilo sen hon föddes, från 3334 till 4335 igår vid BVC-kontrollen. Växt 5 cm också, 54,5 är hon nu. Och strl 56 börjar verkligen vara i minsta laget. Blir lite reakoll imorgon faktiskt. Det var ett sidospår haha. Men här ligger jag nu, njuter, myser, vilar och andas och njuter ännu mera.. maken servar med bubbelvatten, nåt ätbart då och då… netflix går varmt och jag bara njuter. Huset är i kaos men vad gör väl det?? Jag hinner ta itu med lite hushållsgöra varje dag men inte allt, långt ifrån, så det blir lite som det blir. Vi kanske kommer ikapp i helgen, eller om ett halvår. Just nu vill jag ligga kvar här och njuta och mysa och vila.

Det här är det bästa som finns i hela livet, och sånt här gos får man passa på och njuta av när ens bebis är en bebis… så kort tid i livet… stanna upp och njut och ta tillvara på stunden ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *