Lördagsmorgon ♥

God lördagsmorgon go vänner ♥ Klockan är nu nästan 9 så jag o Selma har varit vakna i 3 timmar redan! Igår kväll var riktigt hemsk med min hosta, trodde lungorna skulle följa med ut o det var konstant, men idag är både jag och Selma på bättringsvägen känns det som, äntligen! Hon har mer energi och jag har mindre hosta, feberfria är vi båda två 🙂

Just nu sitter jag på golvet i hennes rum o tittar på henne leka med en kopp frisk-te ♥ Skiva ner en halv citron och en bit ingefära i en kastrull med vatten, koka upp och låt koka en stund. Ju längre det får koka desto starkare och bättre effekt, ha i lite honung i koppen om du har lust, vi hade ingen honung men så gillar jag surt så det går ner ändå. Vidare gott äre inte, men oj så bra det hjälper! Man kan även göra frisk-shots, det gjorde maken en åt mig igår kväll, pressa ner några vitlöksklyftor i ett glas, riv också i lite ingefära, ha i LITE vatten och svep den som en shot. Ha i LITE vatten igen om det vart bitar kvar och svep igen. Drick gärna lite mjölk för magens skull 🙂

20120218-090749.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *