Loussavaara ♥

Det var en alldeles strålande dag, den dagen vi tog oss upp på toppen av Loussavaara när vi var i Kiruna hos mormor och morfar. Det gör mig så glad att titta tillbaka på bilderna från den dagen. Blir alldeles varm i kroppen. En sån himla cool utflykt att göra med barnen. Och en så himla mysig semester vi hade hos min mormor och morfar. Hoppas verkligen att vi kan åka upp igen kommande sommar, om bara ekonomin tillåter insaAllah ♥

img_7137

img_7220

img_7226

img_7335

1 reaktion till “Loussavaara ♥”

  1. Jag snubblade just över din blogg då jag surfade runt på Istanbul-sidor när min saknad (som alltid) blev för stor. Och vilken blogg! MaşAllah! Du skriver med en sådan värme och dina ord om Turkiet och Istanbul skulle kunna vara mina egna. Jag blir verkligen inspirerad av ditt liv och är fr om nu en trogen bloggföljare! Har bott i Istanbul och säger som du att det är som en drog man aldrig får nog av. Under oroligheterna i somras grät jag också men framför allt fastnade mina du’as i halsen, precis som du beskrev det. När något drabbar Turkiet drabbar det en rakt i hjärtat och ibland blir det t om paralyserande. Verkligen fina inlägg om Islam också, jag önskar att alla skulle läsa dem. Konverterade själv för några år sedan och älskar allt med den vackra religionen. Bodde på traditionell skola och skrev om min resa: enandligresa.blogspot.se – om du är intresserad. 🙂 Tack för din blogg, Allah razı olsun, den blev dagens tröst och nu känner jag mig piggare och gladare, yeehaa det finns fler Istanbul-tokar som jag! ;)) Saygılarımla…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *