Magen vecka 11 (10+4)

Snart är vecka 11 till sin enda och så som denna mage redan växt och så som jag haltar fram med mina onda fogar missar knappast någon endaste människa att en bebis är på väg. Känns ju rätt ofattbart ändå, att en mage kan ha växt så när Bebis är 3-4 cm lång… men det kan den tydligen! Min ångest är alhamdulillah fortfarande som bortblåst, men har bytts ut mot vidriga ångestfyllda drömmar. Ush! Men hellre det alltså… lilla lilla Böna, vad vi alla i familjen ser fram emot att få träffa dig! Så som veckorna flyger förbi så dröjer det väl inte länge, tyvärr betyder det att det inte heller dröjer länge innan det är mitt i vintern. Nåväl… vinter betyder bebis så just denna vinter ser jag faktiskt fram emot! 

Magen är så kulrund alltså, får inte på mig några av mina vanliga kläder, så har panikköpt en del nytt. Men gravidplagg alltså, skönaste på jorden! Man borde alltid ha trosor som går upp till revbenen och myxor med bred mjuk mudd… 

7 reaktioner till “Magen vecka 11 (10+4)”

  1. Vad fin du är 🙂
    Då blir det inget Istanbul i det närmsta eller? Visst kan man åka som gravid men det beror ju på hur man mår. Kram

  2. Följde din blogg jätte mkt innan, sen har jag bara haft väldigt mkt och aldrig fått tid att gå in här men hela tiden tänkt att hon är säkert gravid igen, haft en sån känsla. Så kommer jag in här och ser att du väntar en till Så otroligt roligt grattis till ännu ett barn. Får jag fråga hur gamla dina barn är ? Är du fortfarande hemmafru ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *