Mamma på vift

Jamen denna mamma skulle gå en sväng till affärn o köpa tvättmedel, har nu promenerat en omväg på en timme o njuuuuuter haha. Det är himla härlig, jummen och frisk luft ute ju. Det vet ju alla ni som inte vart isolerad med vattkoppsbarn i flera dagar men, jag har inte varit utomhus sen i onsdags. Det var mao dags nu! Nu har jag tom slagit av min podcast, satt mig på en sten i skogen och lyssnar på fåglarnas vårsång. Sämre kan en ha det så att säga! Alhamdulillah alltså! Idag har vi haft vänner på besök också, dom har redan haft koppor o vi hade jättekul! Kladdkaka, tjejsnack, lekkompisar… Jättemysigt. Men nu tror jag att jag måste börja röra på mg litegranna så jag hinner hem till nattning. Hoppas ni njutit av långhelgen fina läsare!  

    
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *