Mammas starka tjej ♥

Selma chockade våran bvc sköterska Karin riktigt mycket sist vi var där, Selma är tydligen ovanligt stark ♥ Jag har vetat hela tiden att hon är en stark bebis, stark för sin ålder liksom, och det förvånar mig inte såna sparkar och boxningar hon fick in i magen alltså! Jag har aldrig tänkt så mkt mer på det än att hon förmodligen kommer vara tidig med att krypa och gå, men det får vi se man kan ju aldrig veta sånt i förväg. Nu när vi var där på 2-månaderskollen så bad Karin mig lägga henne på mage så hon fick se hur hon håller upp nacken och hon blev helt chockad! Hon lät helt chockad och sa gång på gång att hon nästan aldrig har sett nån så liten bebis vara så stark… jag är helt chockad av det kan jag säga! Dessutom har ju Selma klarat att hålla uppe sitt huvud och lyfta upp benen så som hon gjorde på BVC o flera veckor… skillnaden nu är att hon lyfter huvudet lite högre och också försöker rulla runt.

Mammas stora starka tjej alltså snart kommer vi få jaga dig hela dagarna ♥ Det är lite konstigt egentligen, för samtidigt som jag vill att hon ska vara en bebis som helst av allt vill sova på sin mamma resten av livet så blir jag så stolt vid varje tecken på att hon blir större! När hon började le, när hon rullade från mage till rygg första gången, när hon började prata, när hon upptäckte sina händer och allt som händer i  hennes utveckling gör att jag nästan exploderar av stolthet varje gång! Jag typ jublade högt första gången hon vände sig, och första gången hon log mot mig på riktigt så kom tårarna… det är en mycket annorlunda och lite konstig grej det här med föräldraskap, men det finns inget bättre på hela jorden och det så himla roligt!! Jag har haft ett rätt vilt och galet liv på många vis, gjort mycket roligt och en del dumt, men det absolut roligaste jag någonsin gjort och kan tänka mig att göra är att vara mamma till denna underbara lilla tjej ♥

head-up2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *