Månadens kaosdag avklarad

Så, dagen började med kissläckta blöjor i hela jättesängen och på stora dubbel-duntäcket, ytterliggare en i Selmas säng, kiss på varsagsrumsmattan från igår som låg o väntade på att bli tvättad i badkaret. Hade turen att det fanns en ledig tvättid men efter ja lassat in första maskinerna fick ja rusa till affärn för tvättmedlet tog slut. Torktumlarn i stugan är dessutom sämst så varken täcke eller lakan vart torra. Städa, diska, tvätta tvätta tvätta. Slut på torkutrymme. Dyblöt av svett, en liten paus, hämta Selma sen mot ikea för o köpa en till torkställning. Har behövt en extra länge men idag vart det nog. Selma kom hem från föris i skalkläder som var stenhårda pga ”jag har lekt i leran mamma” så ja, men dom lär hon ju ha på sig imorn men jag lär torka av dom så hon kan röra sig i dom haha. Vet ju vad jag ska tvätta imorn då iaf! 

Dessutom har bromsen på vagnen pajjat… Nu känner jag mig lite irriterad faktiskt. Sprillans nytt chassi ju. Mejlat babyhuset idag samt haft hit våran fastighetsskötare för vi hade vattenläcka under diskbänken. Alltså herregud. Är heeeelt slut! Nu sover barnen, jag ska starta dagens sista maskin och kolla på tv samt frossa i hembakta tekakor. 

 

3 reaktioner till “Månadens kaosdag avklarad”

  1. Haha alltså sånna här dagar !! I feel yah.. Vilken tvättställning valde du? Sitter själv och funderar på Ikeas tvättställningar men vilken får plats med mest utrymme?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *