måndagendentjugoåttondejuni ♥

Idag är det måndag, men hittills har jag inte märkt någon skillnad på helg och måndag! Men det beror på att jag inte kunde sova inatt och som hemmafru och egen företagare har man ju fet makt över sitt schema, så jag sov till kl 13 idag o sen har jag o maken varit på stan och uträttat ärenden för att sen äta middag hos svärmor ♥ Nu sitter jag på min datastol med alldeles ömma och trötta ben och samlar kraft för att gå och be och sen tänker jag parkera min rumpa på soffan för resten av kvällen och inte röra mig mera! Ska verkligen njuta av att chilla denna måndagskväll och försöka sova tidigt.

100628maxiklänning: H&M fashion against aids | slöja: tensta centrum | armband o halsband: gamla från H&M | solisar: Istanbul

0 reaktioner till “måndagendentjugoåttondejuni ♥”

 1. Heeej, detta har inget med inlägget att göra.
  Det jag vill säga är JAG ÄLSKAR DIG!!!! detta kommer från hjärtat. Vet inte varför jag känner inte ens dig, men dina tankar din stil oo allltt dööödar mig, och snälla bry dig inte om dåliga kommentarer <33
  Jag känner mig som en dålig muslim nu, jag vill också ha slöja som dig!!
  Men jag vet inte hur jag ska klä på mig det är de som är problemet.
  Jag är 15 år och en tjej, ja vill ha tips från dig, och jag är också från turkiet som din man fast kurd från turkiet 🙂
  MVH Dilan <3<3

  1. Hej! OMG vilken otroligt fin kommentar!! Den värmer otroligt mycket så tack så jättemycket :))

   Om du vill ha slöja, så ta på den 🙂 om du känner i ditt hjärta att det är vad du vill så tycker jag du ska ta på den 🙂 det är
   absolut det bästa beslut jag tagit hittills näst efter att konvertera och gifta mig med min man 🙂
   För att lära mig ta på slöjan satt jag och tittade på videos på youtube, sök på ”hijab” och ”hijab tutorial” så kommer du hitta massor,
   den som jag tycker är bäst har nicknamnet ”Amenakin” och hon gör så fina och hon är jättebra på att visa 🙂

   Om du vill kan du mejla mig på: hayalblogg@gmail.com så kan jag hjälpa dig lite mer och skriva lite mer privat än jag kan här.
   Stor kram ♥

 2. Klänningen var ju jättefin på dig!! Vill se den andra snart oxå ;D Förresten ser man ju inte dina skor, som va så snygga/bekväma/vad-du-nu-skrev-i-förra-inlägget. Vill ju se skorna när du skriver sådär hihi 😉

 3. Tack så mycket gumman! Ja, chanserna att han får jobb i Istanbul är ju helt klart störst, men på sätt och vis vore det bättre om han fick jobb i Izmit istället eftersom vi då skulle kunna bo där. Ja, jag förklarade ju det där med boendet tidigare! 🙂 Det är som sagt dyrt att bo i Istanbul! Vad är det som ni har tänkt jobba med i Istanbul då? Er internetbutik eller? Kanske du kommer att avslöja mer om det här på bloggen inom kort, för du skrev ju så, men jag blev nyfiken!

  Kram!

 4. Love your dress. 😉

  Svar:
  Ja, den krympte lite men jag hade hoppats på att den skulle krympa lite mer hehe. Den är ju så hiiimla lång! 😛

 5. okej vi har förstått att din man är turk genom alla kommentarer och att du har slöja. men du har inte det på alla bilder ju? eller är det inte du på dem utan slöja?

 6. selam alekom 🙂 ser att någon har fixat ihop slöjan med solglasögon , och det ser sjukt bra ut , har alltd haft svårt att få till det med slöjan och solisar. Haha , btw, älksar dina maxiklänningar…jätte fina MashAllah 🙂 take care

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *