Måndagsdoktor

Idag fick jag nog. Det fick bli ett besök hos fru doktorn för lille Elias idag alltså. Han har haft prickar på benen i princip hela sitt liv och på sistone har dom börjat göra ont och klia och inatt nådde det en kulmen och han har kliat och gråtit mer än halva natten. Vi har bytt hälsocentral vi, gone private, så att säga och idag vat första besöket dit. Älskar stället redan! Dom lockade över våran favvoläkare från lokala HCn här när dom öppnade o då följde vi med. Är oerhört viktigt med bra läkare för ens barn. Vi har haft dåliga erfarenheter o Selma har haft läkar-skräck i perioder efter sånt bajs. Idag hade våran läkare tyvärr inga lediga tider o vi ville inte vänta men det känns verkligen som ett kanonställe o hon som hjälpte oss istället var väldigt lyhörd och kompetent hon med. Eira Hälsocentral, på Slottstorget, rekommenderar varmt! 

Anyway, vi ska prova smörja med Mildison 2-3 ggr per dag och se om det ger med sig. Misstänkte det, men vill inte använda kortison utan att ha pratat med läkare först. Var lite orolig för allergier som orsak men hon trodde inte det då knottrorna är på så begränsade ställen. Nu önskar jag innerligt att mildisonen hjälper insaAllah, och gärna redan inatt vill vi ha effekt. Sova är gött.  

Han har för övrigt vägrat andra kläder än tigerdress idag den här gobiten. MasaAllah världens bästa tiger! Inte mig emot, går o maskintvätta o är varm o go. Perfekt höstplagg, hihi. 

 

2 reaktioner till “Måndagsdoktor”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *