Märklig lördag

Idag bjöd jag mina barn på lyxmellis, vi åt bananvåfflor till lunch så det blev en bananvåffla och ett kex var till mellis. Och när man är sjuk får man äta i soffan. Nåt som Elias fram tills idag aldrig upplevt men å så mallig han blev när han fick sin våffla där bredvid storasyster. Och ja, han har en rougeborste i handen haha. Han brukar välja en leksak och bära runt på, ibland nån timme, ibland en hel dag. Den här rougeborsten, som jag utsett till lekborste, har han burit runt på hela dagen lång haha. Så himla söt! TVn har ju gått hela dagen idag då jag velat hålla Selma så stilla som möjligt pga den där astman… hon har låtit tät så fort hon rört sig hela dagen. Må Allah underlätta för mitt hjärta!

IMG_8386

Ja hörreni, jag vet inte vad jag ska säga om idag. En extremt märklig dag. Jag har varit ledsen hela dagen. Svek och så vidare… Tankar som snurrar på extremt högvarv så jag knappt hinner uppfatta dom alls utan mest bara blir snurrig. Nej, idag var ingen bra dag. Nu är jag fruktansvärt trött och mina snörvliga barn sover gott men jag vill vänta uppe på maken. Saknar! Han kommer nu när som helst och sen blir det jag och kudden, och ev rätt mkt snor, natten igenom.

3 reaktioner till “Märklig lördag”

  1. Vilka fina barn allahuma barik <3
    Det är jobbigt när tankarna snurrar, men känslan när det "löser sig" är härlig. Det brukar ge energi som man inte hade innan. Må Allah underlätta för dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *