Mer lila! 

Så, dagen har inneburit sinnessjukt mycket städning och ändå var alla leksaker strödda som golvströssel när det var dags för nattning. Jaja det är rent under soffan haha. Och leksaker går ju fort o röjja undan när det är rent under dom såattsäga. Vi har iaf haft en riktigt mysig städdag jag och barnen. Nu sover dom och jag ligger på soffan och mumsar lite mörk choklad och kollar på netflix. 

Och funderar på mitt hår. Det lila har typ helt tvättats ur. Vilket jag antar beror på att färg tydligen inte fäster på hår som färgats med henna. I vissa fall iaf. Fick jag veta häromdagen. Oh well. Nu börjar jag dessutom redigt ledsna på mina urslitna längder. En lite lång page kanske? Så jag får klippa bort allt det blekta som numera är nere vid axlarna… samtidigt älskar jag verkligen låååångt hår. Men jag tror jag ska fortsätta färga lila, får väl göra om det desto oftare istället haha. Eller tona. Lila ska det va iaf! Älskar mitt hår lila! 

Någon som har nån bra toning eller färg att testa hemma för o färga ett mörkt hår lila hemma? Tipsa gärna isåfall! Men jag hoppas kunna få till ett frisörbesök snart igen, kanske få till en lång, snygg page… eller kanske inte. Vet inte om jag törs. Älskar ju mitt långa hår, men en kan ju lätt tröttna på att behöva borsta dreads ur håret 3 gånger om dagen liksom… 

Den här bilden är från några veckor sen, när svärfar var här, vill ha det så lila igen! Gärna ännu mer lila lila också… 

1 reaktion till “Mer lila! ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *