Meze-torsdag

Igår vart vi bjudna på en riktigt riktigt fin meze hemma hos makens kusin med familj, hon hade lagat och bakat mycket gott alhamdulillah. Mums mums mums. Dom yngre kusinerna lekte och härjade och hade så himla roligt, vi äldre satt i soffan, pratade, kollade tv, åt, drack turkisk kaffe och slappade. Himla fin torsdag masaAllah! Så mycket tid tillsammans just nu. Vi njuter! Innan vi gick dit på eftermiddagen så hade jag och maken typ turats om att sova middag hemma och bara slappa i soffan haha. Jag sov middag i 2 timmar och maken i 20 minuter, stackarn. Men sånt kan livet va ibland haha. 


2 reaktioner till “Meze-torsdag”

  1. Åh så underbart, jätte härliga inlägg – de känns alldeles fyllda med glädje! Njut =))

    Dricker ni turkiskt kaffe med eller utan socker? Det är ganska vanligt att man dricker turkiskt kaffe här där jag bor (fastän det är ett arabland) och de har alltid i socker automatiskt om man inte säger ifrån, så jag har alltid undrat om det verkligen ska vara så eller om det bara är för att de älskar socker i det här landet :DD
    Super gott är det verkligen till choklad och dadlar mmmmm!!

    1. Alltid socker i turkiska kaffet här, iaf där jag varit! Ofta får man tom en bit lokum som många doppar i kaffet sen dessutom. Ja alltså det är SÅ gott med turkisk kaffe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *