Min födelsedag ♥

Tänkte att jag ska ta och visa upp lite bilder och skriva lite kort om min födelsedagskväll ♥ Min underbara man lyckades med att göra min kväll speciell trots att jag är så gravid så jag vill gå av och var så förkyld att jag knappt kunde känna smak eller lukt. Tur att det är lite riv i Turkisk mat så jag ändå kunde njuta av den! Ni kanske minns att vi fick lite besök som tog fika med sig, mamma, Anders, Axel och min moster kom hit med en orkidé och sjöng i trappen och allt. Iaf, efter dom hade gått hem så började vi göra oss iordning, iaf jag, min man är en rätt duktig tidsoptimist hihi ^^ men vi hade ju inte bråttom så ingen fara där liksom. Jag bytte nog kläder 20 gånger för att försöka hitta något som var rätt snyggt och iaf inte så mycket som 10 storlekar för litet, ville ju klä upp mig lite. Det blir svårare och svårare det dära alltså, finns INGET uppklätt snyggt som passar mig längre men med en kofta och ett skärp så behöver det ju inte alltid synas vad som är för litet…

När vi var snygga och klara så gick vi till bussen och tog bussen till en Turkisk restaurang, Mezopotamya ♥ Åh jag ÄLSKAR den restaurangen!! HUR god mat som helst, snygg inredning och dessutom kan man roa sig med att titta på kocken arbeta, även om man sällan får se hans huvud. Vi delade på en förrätt som var tzatziki med persilja och mynta i (utöver det vanliga) och pita-bröd, och det var verkligen insane hur gott det var! Vi satt och grävde upp tzatzikin med brödet och till slut åt vi upp tzatzikin som var kvar med en sked! Till varmrätt åt jag Kuzu Sis (lammspett) med klyftpotatis och så tzatziki, någon röd god sås, pita-bröd och grönsaker och maken åt sweetchili-pasta med kyckling. Både min och makens kött var verkligen perfekt tillagat, kycklingen var så mör så den smälte i munnen och lammet perfekt marinerat och mört även det! Vi satt där och mös och pratade och njöt av att få en liten glimt av Turkiet mitt i Gävle, så himla mysigt ♥ När vi kände oss redo för det så åkte vi hem med bussen och där dukades efterrätten fram.

Till efterrätt hade maken varit iväg och köpt en Haägen Dasz som vi inte smakat förut, så vi mös ner oss i soffan med varsin sked och då fick jag dessutom mina presenter! En otroligt vacker krukväxt (vad den heter har jag ingen aning om men den är rosa!), en hjärtformad chokladask med en favoritchoklad inuti och ett presentkort på Nelly!! UNDERBART JU!! Det blidde att jag klickade hem ett par nya skor och ett toksnyggt armband till mig som redan ligger på posten och väntar, dock lär jag knappast få på mig någon av dom innan Bebis bestämmer sig för att titta ut så jag blir av med lite vätska.. Iaf, så är det kanske dom snyggaste skorna ever!! Med hög klack såklart, så som jag har längtat efter att bära hög klack nu i 9 månader… Bild på dom ska ni få se en annan dag, nu kommer dock lite bilder från våran kväll ♥ Skor kanske är det bästa man kan få i present eller vad säger ni tjejer? ^^

IMG_0125

IMG_0129

IMG_0134

IMG_0135

IMG_0136

IMG_0143

IMG_0258

IMG_0264

IMG_0266

0 reaktioner till “Min födelsedag ♥”

  1. Åh älskar att äta på Mezopotamya, men har tyvärr inte ätit på den nya restaurangen än.

    Grattis i efterskott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *